بسم الله الرحمن الرحیم./

اگر نمینوشتم بد بود برای شخص بنده بد بود! اگر نمینوشتم کسی نمیگفت چرا ننوشتی؟ کسی مواخذه نمیکرد چرا دفاع نکردی؟ کسی سوالی نداشت من باب اینکه چرا در کمپین ِ #نه_به_سلبریتی_بیسواد شرکت نکردی . اگر نمینوشتم برا خود ِ درونم ، بد بود! یکی امده با پیج فیک ، از زبان یک نفر دیگر یک حرفی زده ، یک سلبریتی بیسواد هم رفته ملت را علیه ت شورانده ! ( گفته میشود پست سلبریتی تاثیرگذار بوده )!!! یکی هم مثلا مثلا مثلا ( که غلط هم کرده ) غیرتی شده و طلبه ای را به شهادت (قتل) رسانده ! این وسط چه اتفاقی می افتد ؟ جامعه ای مع ، فرزندانی یتیم ، خون ِ پایمال شده ! . و یک دسته که خود را طرفدار آزادی بیان میدانند و پیج قاتل و سلبریتی ِ مورد نظر را فالو و برایشان به به و چه چه میکنند ! چرا؟ و حالا هزار و یک چرای دیگر !!!! چرا ت مذموم است؟ چرا بد است؟ چرا در نگاه این ها قاتل بد نیست؟ چرا اوباش لاابالی بودن بد نیست؟ چرا پدر سه فرزند را بی دلیل ( گیریم که یک حرفی هم گفته باشد که نگفته ) کشتن بد نیست ؟ چرا یک نفر باید با هشت میلیون فالور ، به اندازه ی یک بچه دبستانی سواد رسانه ای نداشته باشد ؟ چرا باید در همه امور ، از پزشکی گرفته تا شیر خشک نوزاد و ت و ت نظر بدهد ؟ باور کن لازم نیست برای هر مساله ای حرف بزنی ! سخت است ؟؟؟ سخت است حاشیه کمتر بسازی ؟ سخت است جامعه را کمتر به انحطاط و زوال برانی ؟ سخت است ؟ نه ! دارم منطقی مینویسم ت معصوم نیست ! همه شان با سواد نیستند ، اشتباه هم میکنند ، ولی کدام قشر است که بهتر عمل کند ؟ تمام پزشکان حاذق اند ؟ تاکنون بر اثر اشتباهات پزشکی جان چند نفر گرفته شده ؟ تمام معلم ها در سطح عالی تدریس میکنند ؟ هیچ معلمی نیامده الکی بنشیند سر کلاس حقوقش را بگیرد و برود ؟ تمام مدیران همیشه عالی بوده اند؟ همه ی بازیگرها نان رنج خورده اند؟ نه ! یکی بیاید بگوید همه خوب بوده اند ؟ فقط ت به کل خراب است ؟ چرا بد فکر میکنید؟ چرا در جامعه ی اسلامی هر که را میبینم نگاه دیگری به ت دارد؟ چرا هر چیزی که حق و خوب است بد دیده میشود و هر چیزی که نحس و شوم است خوب ؟ دارم خسته می شوم ! ولی اگر نمی نوشتم بد بود! برای شخص بنده بد بود که فریاد نکشد #اللهم_عجل_لولیک_الفرج ِ بعد از این همه آشوب را . .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت فروش عناب و حبه عناب کفپوش سه بعدی ایرــنیوز Big Iranian party مَن پکیج تصفیه فاضلاب خوشمزه ترین مزه ها مسائل زناشویی فرکتال سیب Cody