بسم الله الرحمن الرحیم ./

قشنگ ترین اتفاقی که میتونه در طول سال رخ بده ، اینه که هزاران نفر برای فرهنگی ترین کار ممکن یه جا جمع بشن ! از بچه های توی کالسکه گرفته تا نوجوون و جوون و پیر ، آدمای مختلف با طرز تفکر، پوشش ، از شهر و فرهنگای متفاوت . دست ِ دوستی میدن به ورق ورق ِ کتابها ! . که دنیا رو جور ِ بهتری ببینن ! که رشد کنن و بهتر زندگی کنن و خوشحال باشن ❤ . برای ما هم امروز یه روز فوق العاده بود ، امروزی که از قبل عید منتظرش بودم تا زودتر برسه و بیام نمایشگاه ! شاید باورتون نشه ولی دیشب از ذوق بیخواب بودم خلاصه اینکه همه کتابایی که از پارسال منتظرشون بودم رو خریدم و حسابی کیفورم . + کوله ی گلگلی قشنگم که اون گوشه خودنمایی میکنه دوست داشتنی ترین هدیه ی زندگیمه از عزیزترینم که قراره باهاش کلی جاهای خوب برم حتی پیاده روی اربعین

بعد از نمایشگاه اومدیم خونه ی دخترخاله ، سرم درد گرفته بود ، اونقدر شدید شذ که کلی گلاب به روتون بالا آوردم ! و حالم بد شد رفتیم درمونگاه. آمپول و سرم !!! بهتر شدم . شب خونه دخترخاله موندگار شدیم .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تراریوم(باغ شیشه ای) Bosphorus Cruise تزکیه آزمایشگاه گاه نوشته های من ... آپشن خودرو | گندم کار مهام بند کاسپین ادیان و مذاهب خوش آمدید hhtt