بسم الله الرحمن الرحیم ./
بی هیچ مقدمه ای خواندن این کتاب را به همه ی دخترها و زن ها پیشنهاد میکنم. به زن های چاق و یا لاغر ، سالم و یا بیمار ، خانه دار یا شاغل . به مادرها ، همسرها ، دخترها . این کتاب پیشنهاد من به همه است ! موضوع کتاب فصل هایی از داستان زندگی خود نویسنده است! با نوشتاری روان و ساده .
نویسنده در این کتاب بیست فصل از زندگی اش را تعریف میکند. هر فصل شامل دروغ ها و باورهای غلطی ست که به عنوان یک زن در خود میابد ! محتوای هر قسمت از داستان ،یک باور غلط ، رنج هایی که به خاطر آن باور متحمل شده ، مقاومتش در برابر رنج و در نهایت خلاصه ای از راهکار رهایی از آن باور اشتباه است. دروغ هایی که شاید نود درصد ما زن ها به آن دچاریم . باورهایی که باید آن ها را اصلاح کنیم تا بتوانیم خود ِ واقعی مان را به عنوان یک دختر، همسر، مادر و عضوی از جامعه بشناسیم ! جملات انگیزشی ِ گنجانده شده در متن داستان هر زنی را بعد از خواندن کتاب تشویق به هدف گذاری برای آینده و تلاش برای رسیدن به اهدافش میکند :) با این حال معتقدم همه ی ما انسان ها در مواجهه با هر نوع کتابی ممکن است بخش هایی را نپسندیم یا مطابق با سلیقه مان نباشد ، من نود درصد مطالبش را دوست داشتم ! بعضی از عیب ها و راهکارهای رهایی از آن ها فوق العاده بود ♥️
#کتاب_دوم در سال ۹۸/ خودت باش دختر
درباره این سایت